Супутникові канали зв’язку Starlink для станції моніторингу «BSI-Group»
18-04-2022

Компанія «BSI-Group» жодної секунди не зупиняла своєї роботи.

Забезпечення безпеки з новими умовами, внесло значні корективи, ми працюємо в комендантську годину, наші екіпажі продовжують реагування на всі сигнали  тривоги, забезпечують патрулювання міста, та об’єктів охорони, техніки забезпечують цілодобову роботу систем охорони, станції моніторингу «BSI-Group»,  каналів зв’язку та роботи серверів.

Ми докладаєм всіх зусиль для надійного забезпечення роботи операторів станції моніторингу, ми і раніше мали резервні канали провайдерів зв’язку, системи безперебійного живлення, але зараз реальні умови вимагають збільшення даного резервування...

Нами збільшені потужності джерел безперебійного живлення, потужності генератора, додано системи супутникових каналів зв’язку Starlink, все необхідне для того щоб бути більш безперебійними, щоб наш користувач почувався спокійно і системи охорони працювали безперебійно.

Це нові виклики, нові завдання, вирішення яких допомагають почуватися нашим Клієнтам спокійніше в цей непростий час, та приділяти більше своєї уваги та зусиль для  руху до Перемоги.

Не дивлячись на складності, збільшення поточних витрат (на утримання персоналу, на транспорт та паливо, генератори, мобільний та супутниковий зв'язок, резервування каналів), ми наразі не змінюємо тарифів, але ми просимо с розумінням підійти і допомогти забезпечити безпеку Ваших об’єктів, для цієї можливості ВАЖЛИВИМ Є ДОТРИМАННЯ ВЧАСНОЇ ОПЛАТИ ПОСЛУГ ОХОРОНИ !!!

Саме це дасть змогу якісно виконувати нашу роботу.

Ми Переможемо! Всё буде Україна!!!